Rea!

Waatea koldtvandskar

8.990 kr. Inkl. moms

Dette unikke og stilfulde koldtvandskar er udviklet til dem af os, der har en passion for kolde bade, og som ønsker at nyde de utrolige fordele på en nem og bekvem måde, uanset om det er efter en intens sauna-session, et beroligende øjeblik i jacuzzien eller hvorfor ikke som det første om morgenen for at starte dagen på den bedst mulige måde.

Med dobbelte vægge, en robust konstruktion i UV-resistent plast af fødevarekvalitet, kvalitetsisolering af polystyren og et isolerende låg med hætte er den kolde balje designet til at stå udenfor hele året rundt og holde vandet koldt i lang tid, ligesom en termokande.

  • 5 års garanti
  • Holder vandet koldt i lang tid
  • Fremstillet i Sverige
  • Isolerende låg, baldakin og bundprop
  • Fødevaregodkendt, UV-resistent og holdbart materiale
Kategori:

Beskrivning

5/5
"Waatea koldtvandskar er den bedste investering, du kan foretage for dit helbred. Den er af meget høj kvalitet og utrolig nem at rengøre. Jeg har prøvet så mange andre spabade, men dette er helt klart det bedste!"
Gösta
5/5
"Waatea koldtvandstønde er fantastisk. Stilfuldt på verandaen ved saunaen og let at komme ind i. Det giver et meditativt øjeblik i en tønde med iskoldt vand. Nu kan du endelig få et koldt bad hver dag."
Gunnel
5/5
"Det er så dejligt altid at have adgang til et koldt bad, da jeg næsten hver morgen sidder i badekarret og mediterer i et par minutter! Det er den bedste start på dagen til at fange dagen. Tak for at skabe et så fantastisk produkt!!!!"
Fia
5/5
"Waatea koldtvandskar er virkelig en investering i dit velvære! Efter et koldt bad føler du dig også så klar i hovedet og en varmende fornemmelse i hele kroppen. Som ny koldbader har jeg vænnet mig til et fald i temperaturen hver dag, og jeg sover bedre med min nye rutine. Helt vidunderligt!"
Sofia
 

Oplysninger

VOLUME

250 liter, og op til 10 cm fra kanten kan der opbevares 200 liter vand.

OVERFLADEDIMENSION

Højde 65 cm, diameter 83 cm

INDVENDIG DIMENSION

Dybde 60 cm, diameter 75 cm

VÆGJAKKE

45 mm

VÆGT

25 kg, inklusive låg og baldakin. Med 200 liter vand i koldtvandskarret er vægten 225 kg. Hertil kommer badepersonalets vægt, hvilket giver en samlet vægt på ca. 300 kg.

FARVE

Farverig granit, farven kan variere en smule mellem produktionsserier, hvert spabad er unikt

LEVERET MED

Bundprop, isoleringsdæksel og kappe

TEMPERATUR

Koldtvandskarret kan tåle 50 grader varmt vand

SIKKERHED

Efter badet skal du sætte låget og baldakinen på koldtvandskarret. Spænd stroppen til baldakinen

MATERIAL

Koldtvandskarret er fremstillet af fødevaregodkendt, UV-bestandigt polyethylen, støbt i ét stykke. Isoleringen er lavet af polystyren. Betrækket er lavet af polyethylen med lukkede celler, UV-stabiliseret og vandtæt, 50 mm tykt. Baldakinen er lavet af polyester og PVC, den er UV-stabiliseret og skimmelresistent.

PRODUKTION

Produceret i Sverige

GARANTI

5 års garanti

HOLDBARHEDHele koldtvandskarret er genanvendeligt

Vil du have mulighed for koldt bad derhjemme uden besværet? Waatea koldtvandskar er en optimal løsning for dem, der kan lide koldt badning, men som ønsker at undgå al den pleje og vedligeholdelse, der normalt følger med et spabad. Hvis du vælger at investere i dette koldtvandskar, vil du også kunne nyde alle fordelene ved koldt bad året rundt, uanset årstid og vejr.

Ud over at være en koldtvandstønde, der er nemt at bruge og fylder meget lidt, er det også alsidigt – du kan fylde det med både koldt og varmt vand, alt efter hvad du foretrækker. Takket være det vejrbestandige og holdbare materiale kan tønden placeres udendørs på dit yndlingssted. Simpelthen en bedre måde at tage et koldt bad på!

Hvorfor Waatea koldtvandstønde?

En af de største fordele ved Waatea, som også adskiller den fra mange andre lignende produkter, er, at den kolde balje er utrolig nem og bekvem at bruge.

Du skal blot placere den der, hvor du ønsker den udendørs. Der kræves ingen installation. Takket være tøndens vejrbestandige materiale kan den stå udenfor i al slags vejr. Når det er på plads, skal du blot fylde det med det vand, du ønsker, og så har du et spabad, som du kan nyde, når og hvordan du vil!

Har du tidligere oplevet problemer med spabad, hvor vandtemperaturen ikke synes at holde sig på det ønskede niveau? Dette vil ikke længere være et problem! Fordi dette kølekar er designet og bygget som en termokande med dobbelte vægge af isolering og vejrbestandigt materiale for at sikre, at temperaturen forbliver den samme i lang tid.

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at temperaturen på dit varme eller kolde vand falder eller stiger, mens du bruger tønden. Og ja, du kan vælge at fylde enten varmt eller koldt vand på, alt efter hvad du foretrækker og ønsker på det pågældende tidspunkt. Uanset hvad, vil vandet forblive ved denne temperatur i lang tid!

Sidst men ikke mindst kan vi sikre, at hvis du beslutter dig for at investere i dette koldtvandskar, vil du få en ven for livet, i hvert fald næsten. Disse tønder er trods alt designet til at give dig mulighed for at bruge dit kolde bad derhjemme i mange år fremover.

At vi kan garantere dette skyldes ikke kun, at produktet både er udviklet og fremstillet i Sverige. Men også det særlige materialevalg gør det til et oplagt kvalitetsprodukt, som alle vil få langvarig brug af. Tøndens UV-bestandige plast er ikke kun robust, men også godkendt til fødevarer. Ikke desto mindre har dette koldtvandskar en 5-års garanti.

Hvordan fungerer koldtvandskarret?

Vi ved allerede, at det koldtvandskar giver dig mulighed for at bade ved den temperatur, du kan lide, uanset årstid, årstid og vejr. Det er dog ikke helt så indlysende, hvordan det hele fungerer. For hvordan fungerer det egentlig, hvordan bruger du dit koldtvandskar?

Vælg en placering
Før du kan begynde at bruge dit koldtvandskar, skal du vælge en placering til det. Da koldtvandskarret ikke kræver elektricitet eller strøm for at fungere, behøver du ikke at tænke på det. Du skal bare placere spabadet, hvor du vil, indendørs eller udendørs. Det eneste vigtige er, at den står på et fast underlag, og at vandet kan løbe fra bunden.

2. Fyld med vand

Derefter fyldes tønden med vand. Du kan fylde det med rigtig varmt vand, hvis du vil have et varmt bad, eller du kan fylde det med iskoldt vand, hvis du vil have et koldt bad. Det er helt op til dig. Så længe vandet ikke er mere end 45 grader varmt, er der intet, der kan stoppe dig. Brænd det kraftigt af, eller afkøl vandet med is efter ønske.

3. Hold koldtvandskarret rent

Der er ikke meget, der slår dette kolde badekar, når det gælder rengøring og vedligeholdelse. Faktisk kan du nyde et smertefrit og problemfrit bad hver dag året rundt. Det eneste, der skal til for at holde vandet renere i længere tid, er et stænk Aqua Vide Ice Spa Cleaner. Dette sikrer, at bakterier og snavs opløses.

4. Hop ind og nyd det, når du har lyst!

Hvis du forbereder brugen af dit koldtvandskar i henhold til ovenstående trin, kan du nyde et varmt eller koldt bad, når du vil, hele året rundt. Det skyldes, at vandet i tønden, når den først er placeret og fyldt, kan holde samme temperatur i lang tid. For at opnå den bedst mulige holdbarhed bør badehætten dog påsættes og baldakinen monteres, efter at du har været i bad. Dette er også af hensyn til sikkerheden. Men når først betrækket er på og fastgjort, kan badekarret stå udenfor (hvis du ønsker det) hele året rundt uden problemer. Vandet forbliver ved samme temperatur takket være de tykke vægge og den solide isolering. Praktisk, bekvemt og tilgængeligt, når og hvor du vil.

Hvad er fordelene ved kolde bade?

Der er ingen tvivl om, at Waatea koldtvandskarret er en meget behagelig investering for dem, der ønsker at have mulighed for at bade varmt og koldt derhjemme hele året rundt, uanset årstid og vejr. Frem for alt er tønden virkelig god for dem, der ønsker at have mulighed for at udføre koldt badning derhjemme – det er utroligt sundt for både krop og sjæl!

Men hvad handler det egentlig om, når det kommer til koldt bad og dets fordele? For at gøre en lang historie kort, er de vigtigste fordele ved koldt bad langt hen ad vejen, at det kan bekæmpe smerter, træthed og udmattelse, samt hjælpe med at sænke blodtrykket, styrke dit immunsystem og forbedre dit humør.

Mange mennesker, der regelmæssigt tager kolde bade, siger, at det forbedrer deres generelle livskvalitet, og at deres krop og sind generelt fungerer bedre. Dette gælder især, når varme og kulde kombineres og veksles, hvilket igen har vist sig at have en meget positiv effekt på hjertesundheden og immunsystemet generelt. Med andre ord kan det være en fordel for de fleste mennesker at have et koldtvandskar derhjemme!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Waatea koldtvandskar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *