Kundeanmeldelser

Vi har købt en lille sauna tønde af Anton hos Saunaspecialisten. Rigtig god service og levering, Vores bedømmelse er på en skala fra 1-5 det bliver 5 vi er meget tilfredse 🤗👍

Lasse

Saunaen er hver en krone værd. Med sin dejlige, brændende varme, som du ikke kan opnå i en "normal" sauna. Vi valgte belysning for at se udefra, hvor hyggeligt det er inde i saunaen. Det store runde vindue med udsigt til stjernehimlen gør også saunaen mere eksklusiv. Det bliver ikke bedre end dette. Vi ser frem til mange hyggelige saunaaftener.

Peter og Elin

Jeg vil bare sige, at saunaen var meget flot og veludført. 5 helt sikkert!

Jukka

Det gik meget godt, og leveringen ankom langt før planlagt. Vi har brugt den 2 gange og er meget tilfredse.

Anders

Alt er gået godt. Vi havde premiere på saunaen for første gang i weekenden. Den gik meget hurtigt og varmede op. Selve saunaen er perfekt. Vi er meget tilfredse.

Mikael

Jeg har købt en saunatønde, og jeg har været i sauna mindst tre dage om ugen, siden jeg fik den. Jeg er meget glad! God service og ingen problemer med leveringen. Bare for at begynde at bruge den, da den kom. 5 ud af 5.

Anton

Leveringen fungerede perfekt, og saunaen var meget godt pakket ind, og monteringen af skorstenen tog 10 minutter. Træhegnet til brændeovnen var meget stramt, så jeg lavede en lille ændring, og nu var det praktisk og perfekt til håndtering af varmt vand og træfyldning : Har haft 2× sauna, 1. gang jeg prøvede det selv, spot on. 🙂 Som halvfinne, der næsten er opvokset i en sauna i Finland hos min bedstemor om sommeren og nogle gange også om vinteren, har jeg savnet brændefyret sauna hele mit voksne liv. Min ven Mats er også halvt finsk, og vi indviede officielt saunaen i går på en finsk måde at bade på. På finsk betyder det en lang sauna med en lav temperatur på ~65 grader og høj luftfugtighed. Vi er to gamle mænd på omkring 60 år og var glade som børn for den fantastiske saunaoplevelse i denne lille kvalitetssauna, jeg kan kun anbefale Saunaspecialisten som en super udbyder. Med venlig hilsen, Marco

Marco