Om os

For os hos Saunaspecialisten er der kun få ting, der slår en god tid i en rigtig kvalitetssauna, hvor den perfekte balance mellem varme, ilt og damp, eller Löyly, som det kaldes i saunaens hjemland Finland, hersker.

For mange mennesker er saunaen et sted, hvor de kan rense tankerne, lade kroppen slappe af og bare nyde den beroligende varme. For andre er det et sted, hvor de kan tilbringe kvalitetstid sammen med deres kære. 

Gennem vores samling af saunatønder og saunahytter lader vi dig opdage de mange fantastiske fordele for krop, sind og sjæl, som regelmæssig saunaophold giver dig.  

En sauna af høj kvalitet, uanset om det er en saunatønde eller en saunakabine, er en af de absolut bedste investeringer, du kan foretage for at løfte dit helbred, dit velvære og din livskvalitet til et helt nyt niveau. Det er noget, som vi hos Saunaspecialisten er helt overbeviste om.

Med korte leveringstider, en smidig bestillingsproces og ægte kvalitetsprodukter bestræber vi os på at gøre det så nemt som muligt for alle at få en rigtig sauna af høj kvalitet. 

Alle vores saunaer leveres fuldt monteret og klar til brug samme dag, som de leveres til dit hjem. 

Vores saunaeksperter ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at få den sauna, du altid har drømt om. Velkommen til at kontakte os i dag!

AZ Media AB
559317-9046
Skånegatan 6F
26243 Ängelholm

“Saunaen er hver en krone værd. Med sin dejlige, brændende varme, som du ikke kan opnå i en "normal" sauna. Vi valgte belysning for at se udefra, hvor hyggeligt det er inde i saunaen. Det store runde vindue med udsigt til stjernehimlen gør også saunaen mere eksklusiv. Det bliver ikke bedre end dette. Vi ser frem til mange hyggelige saunaaftener..”

Peter & Elin