Færdigmonterede saunatønder

En færdigmonteret saunatønde fra Saunaspecialisten er det perfekte valg for dem, der ønsker at nyde en traditionel sauna tønde udendørs i deres egen have. 

Saunatønde 170 x 197 cm

Saunatønde 170 x 197 cm

3 kundeanmeldelser
5/5
Fra 42 999 .-
Fra 34 399 .-

Saunatønde 240 x 197 cm

2 kundeanmeldelser
5/5
Fra 44 999 .-
Fra 35 999 .-

Saunatønde 240 x 227 cm

2 kundeanmeldelser
5/5
Fra 46 999 .-
Fra 37 599 .-

Saunatønde 300 x 197 cm

1 kundeanmeldelse
5/5
Fra 48 999 .-
Fra 39 199 .-

Vælg vindue

Saunatønde med to små vinduer
To små vinduer
Halvt panoramavindue
Halvt panoramavindue
Fuldt panoramavindue
Fuldt panoramavindue

Brændefyret eller el-aggregat

Vælg mellem vores nøje udvalgte træfyrede og elektriske aggregat. Fordelen ved en sauna tønde med brændeovn er en blødere varme, mens fordelen ved elovn er en lettere opvarmning. Saunaovn, skorsten (til brændeovne) og alt andet nødvendigt, er inkluderet i din saunatønde – uanset om det er en sauna tønde med brændeovn eller el. Når du vælger et elvarmeapparat, er installationen og tilslutningen af elektriciteten allerede klaret. 

Harvia M3

Harvia M3

Harvia M3 er en klassisk saunaovn, der er perfekt til mindre brændefyrede saunatønder. Med denne flotte ovn får du en meget behagelig saunaoplevelse i overensstemmelse med de finske traditioner. Brændeovnens glasdør skaber en hyggelig atmosfære med udsigt til den flammende ild.
Harvia 20 Pro

Harvia 20 Pro

Harvia 20 Pro er ideel til mellemstore saunaer og giver en kraftfuld og gavnlig saunaoplevelse som ingen anden. Dette er saunaovnen til den seriøse saunabader, der leder efter en førsteklasses saunaovn.
Harvia KIP

Harvia KIP

En traditionel, væghængt elektrisk saunaenhed fra Harvia, der er en stor favorit i saunaens hjemland, Finland. Aggregatet har indbygget kontrolpanel og den rummelige plads til saunaen giver optimal varme inde i saunarummet.

Harvia Cilindro

Harvia Cilindro er med sit runde, statelige søjledesign og et 80 kg tungt stenmagasin ikke kun en fryd for øjnene og sanserne, men tilbyder også bløde, velgørende saunabade, der kan gøres kraftige for dem, der ønsker det. Du kan vælge mellem at styre varmelegemet med en separat kontrolenhed med termostat og timer (Cilindro XE) eller, mere bekvemt, med WiFi (Cilindro XW).
Saunatønde tagfarve

Vælg tagfarve

Vælg mellem sort, gråt, rødt og grønt tag.

Sauna tønde udendørs med eller uden veranda/omklædningsrum

Du kan vælge om du vil have din sauna med eller uden en 60 cm stor veranda og/eller et 100/150 cm stort omklædningsrum. Hvis du vælger uden veranda, vil saunaen være 50 cm større. Ingen ekstra omkostninger tilkommer uanset valg.

Saunatønde uden veranda
Uden veranda
Saunatønde 240 x 227 cm​
Med veranda
Saunatønde 240 x 197
Uden omklædningsrum
Saunatønde med omklædningsrum
Med omklædningsrum

Saunatønde: Lavet af FSC og PEFC certificeret ThermoWood eller fyr

Træ er et naturligt materiale, der kan svulme eller krympe med tiden og afhængigt af temperaturen udenfor. Når man har en sauna tønde udendørs, så er det altså vigtigt, at den er lavet til det. ThermoWood er et materiale, der er varmebehandlet for at modstå eksterne temperaturændringer og bliver dermed ikke påvirket så meget. ThermoWood har en lidt mørkere farve end fyrretræ.

Saunatønde 240 x 197
Nøje udvalgt FSC og PEFCcertificeret fyrretræ af højeste kvalitet, der er varmebehandlet.
Saunatønde med fyrretræ
Frisk udvalgt FSC og CEFC certificeret fyrretræ af højeste kvalitet.

Fordele ved at vælge en færdigmonteret udendørs sauna tønde fra Saunaspecialisten

Vælge du en udendørs sauna tønde med glas eller uden fra os, så kan den leveres fuldt monteret med alt det tilbehør, der er nødvendigt for at kunne tage din saunatønde i brug samme dag. Det sparer dig for at bruge din dyrebare tid og energi på komplicerede og tidskrævende byggesæt. 

Vores kollektion af saunatønder er glatte, stilfulde og holdbare, og med en i dit hjem kan du skabe din egen lille oase af velvære, som du kan nyde sammen med dine kære i mange, mange år fremover. 

Vi tilbyder, at du kan vælge din sauna tønde udendørs, i mange forskellige størrelser, og du kan regne med, at vi har noget, der passer til dig og dine behov. Du har også fleksible tilpasningsmuligheder, når det kommer til udseende og tilbehør. Du kan f.eks. vælge at få din sauna med eller uden veranda og omklædningsrum, elektrisk eller brændefyr, stilfuld træ- eller glasdør, to små vinduer eller hele eller halve panoramavinduer og meget mere.

Der er mange fordele ved at vælge Saunaspecialisten til din færdigmonterede udendørs sauna tønde med glas eller uden. Uanset hvilken sauna du vælger fra vores kollektion, om det er en saunatønde med glas eller uden, så kan du regne med følgende:

 • Gratis hjemmelevering 
 • En færdigmonterede saunatønde, der kan bruges samme dag 
 • Komplet med alt nødvendigt tilbehør 
 • Øko-saunatønde i nøje udvalgt bæredygtigt og miljøvenligt træ 
 • Fleksible tilpasningsmuligheder og størrelser
 • Undgå komplicerede kits – lad vores erfarne sauna-specialister gøre arbejdet for dig 
 • Prisbillig sauna tønde udendørs af høj kvalitet
 • Jævn strøm af varme, ilt og lud giver gavnlige saunaoplevelser i årevis

Den unikke varme fra en rund saunatønde

Den store fordel ved en rund sauna er den fantastiske luft- og varmefordeling. På grund af det runde design kan alle saunabrugere nyde godt af en jævn og optimal fordeling af cirkulerende luft og varme.

Liggende sauna tønde med brændeovn

En liggende Saunatønde har længe været almindelig i Finland, men er i de senere år også blevet meget populær her i Danmark. Vi tror, at en af grundene til dens popularitet er den hyggelige og intime atmosfære, der skabes i saunaen, især med et brændefyr eller når det er en sauna tønde med glas, der lader dig nyde din udsigt.

At sidde i en sauna tønde med glas og nyde den beroligende varme, mens man kigger ind i det brændende bål, er noget som alle, der har oplevet det, ved, hvor magisk er. Den fremragende varmefordeling og luftcirkulation er også noget, som vi mener har bidraget til dens popularitet i de seneste år.

Saunatønde sundhedsfordele

Som du sikkert har hørt, har regelmæssige saunaophold mange positive virkninger på sundhed og velvære. Forskellige former for saunaer er blevet brugt i tusindvis af år i forskellige kulturer rundt om i verden for deres sundhedsfremmende og gavnlige virkninger på både krop og sind.

Der er kun få ting, der er bedre end et afslappende øjeblik i saunaen efter en lang dag. Det ved finnerne bedre end nogen anden kultur. 

I Finland går sauna-traditionen flere tusinde år tilbage, og i dag er det mere almindeligt at have sin egen sauna derhjemme end ikke, og det er ofte i form af en udendørs sauna tønde. Der er millioner af saunaer i Finland i dag, og ca. hver tredje bruger regelmæssigt saunaer.

Det er også velkendt, at mayaerne brugte en form for udendørs sauna allerede for over 3000 år siden. Også i Danmark er det blevet mere og mere almindeligt at bade i sauna i de senere år, og mange vælger at have deres egen udendørs sauna tønde med brændeovn eller saunakabine.

En stor grund til dette er, at dens sundhedsmæssige fordele har fået meget opmærksomhed i medierne og undersøgelser for nylig. Nærheden til Finland siges også at være en medvirkende faktor til dens popularitet. 

Blot et kort ophold i en sauna har en mærkbar effekt på velvære og stress. Nogle af disse veldokumenterede sundhedsmæssige fordele omfatter:

 • Reduceret stress
 • Forbedrer søvn
 • Blødgør muskler og lindrer smerter i kroppen
 • Bidrager til en smuk teint
 • Reducerer risikoen for Alzheimers
 • Lindrer symptomer på astma
 • Fremmer et sundt blodtryk
 • Reducerer risikoen for hjertekarsygdomme

Placering af saunatønden

En anden stor fordel ved at vælge en saunatønde fra os er, at den er fleksibel og kompakt og ikke optager meget plads i din have. Da den leveres med “ben”, kan saunaen placeres hvor som helst, så længe overfladen er hård og flad. Der er dog et par ting, som er gode at vide, når du vælger placering af din nye sauna tønde med brændeovn eller el-aggregat.

Undgå at placere den direkte på græs uden at forberede jorden. Saunatønden skal placeres på et stabilt underlag. Din færdigmonterede sauna kan f.eks. placeres på følgende overflader:

 • Træterrasse eller veranda
 • Hårdpakket grusoverflade
 • Brolagt overflade
 • Betonplade

Er du på udkig efter et godt saunatønde tilbud?

Vil du gerne kunne nyde godt af at have en saunatønde med brændeovn eller el-aggregat stående hjemme hos dig? Måske endda en sauna tønde med glas, så du kan nyde udsigten, samtidigt med at nyder varmen fra din saunatønde? Så kan du finde den perfekte saunatønde her hos os. Vi har fra tid til anden et godt saunatønde tilbud kørende, men det er kun sjældent, at vi har tilbud på vores saunatønder. Ser du et saunatønde tilbud her hos Saunaspecialisten, så er det altså med at slå til mens det er tilgængeligt.